Klik hier voor Deel 6

Wat kost dat wel niet ? Ik heb nu al bijna geen marketingbudget.

Ik heb aangegeven dat er deskundigen zijn die denken dat concurrentie voor juridisch specialisten wel eens uit een onverwachte hoek kan komen. Voor notarissen is dat deels al het geval met de HEMA en DELA met hun notarisservice. Maar ook advocaten zullen de hete adem van de rechtsbijstandverzekeraars in hun nek voelen.

Mr. Ernst Loendersloot, Sr. kandidaat notaris te Maastricht

Mr. Ernst Loendersloot, Sr. kandidaat notaris te Maastricht.
Fotograaf: www.lauradehaanfotografie.nl

Als oplossing gaf ik aan dat een optie is het schrijven en publiceren van informatie op internet. De grote vraag is wat dat dan wel niet kost ? Het simpele antwoord: niets. Als u een internetsite wilt, dan zijn er diverse partijen die u daartoe gratis de mogelijkheid bieden. U krijgt dan een professioneel pakket, zoals WordPress, om uw site (sommigen noemen het een blog) van allerhande content te voorzien. Ook een Twitter account is gratis, net als LinkedIn of een zakelijke pagina op Facebook.

Het nadeel van een gratis site is, in mijn ogen, dat het adres zo lang is en vreemd overkomt. Want tussen de www en de naam van uw eigen site, staat nog de naam van de host. Zelf ben ik ook op die manier begonnen, maar op dit moment heb ik mijn eigen domeinnaam. Dat kost mij relatief veel, namelijk € 10,- per maand.

Als u wilt, kunt u dus helemaal gratis maar toch op een professionele wijze het web op. Het enige dat u moet doen: publiceer geregeld. Want dat is wel een belangrijke vraag die u zich moet stellen: kan ik genoeg tijd vrijmaken om twee-wekelijks informatie te schrijven ?

Ik wil best schrijven, maar ik weet niet waarover ?

Klik hier voor Deel 8

%d bloggers liken dit: