Wordt deze e-mail niet volledig weergegeven, bekijk dan hier de online versie.

KNB Congres ‘De notaris in het digitale tijdperk’
 
3 juli 2012

 

 
 
Nieuwe media is de toekomst
Op vrijdag 2 november tussen 10.00 uur en 17.00 uur vindt in Media Plaza in Utrecht het congres ‘De notaris in het digitale tijdperk’ plaats. Een congres voor iedereen die meer wil weten over nieuwe media, het gebruik daarvan en hoe het notariaat hier zijn voordeel mee kan doen. Er wordt meer verteld over hoe (kandidaat-)notarissen via social media meer werk kunnen genereren. Dagvoorzitter is Jannetta Dorsman, expert op het gebied van sociale media. In deze nieuwsbrief alvast een paar highlights van het programma.
 
 
 
10.00 De geschiedenis van Nieuwe Media
Iedereen krijgt te maken met nieuwe media. Of dat nou privé of zakelijk is, nieuwe media bepalen hoe de toekomst van u en uw bedrijf er uit gaat zien. Cabaretier Silvester Zwaneveld vertelt met tomeloze energie en leuke, geestige voorbeelden een helder, grappig en inzichtelijk verhaal over nieuwe media.
 
 
 
10.45 Zakelijk succes met social media
Veel organisaties vragen zich af wat ze allemaal wel en niet met sociale media willen doen. Hoe kunnen we profiteren van de kracht van Twitter, Linkedin of Facebook? Hoe kunnen we onze medewerkers mobiliseren om hun netwerk in te zetten voor zakelijke doelstellingen? Maar ook: moeten en kunnen we voorkomen dat medewerkers van onze organisatie op een negatieve manier online aanwezig zijn? Wilco Verdoold, business developer bij Budeco helpt u daarbij.
 
 
 
12.00 Toegang tot een wereld vol mensen, kennis en andere bronnen
THINNC gelooft dat door het digitale tijdperk mensen en bedrijven toegang hebben tot een wereld vol mensen, kennis en andere bronnen. In deze presentatie gaat het bedrijf dieper in hoe je met een goede sociale media-strategie deze mensen, kennis en bronnen weet te vinden en te verbinden. Weet jij wie je doelgroep is, wat deze groep over je zegt en hoe je ze aan je verbindt? Leer hoe je de switch maakt van de traditionele verkoopkanalen naar de nieuwe innovatieve kanalen. Edith Zwagerman, eigenaar en partner bij THINNC legt uit.
 
 
 
13.45 Forumdiscussie met kandidaat-notarissen over social media
Hans-Willem HeetebrijErnst Loendersloot en Gertjan de Gans; allemaal kandidaat-notarissen die veel gebruik maken van social media. Welke soorten social media worden ingezet en wat bereiken ze er mee?
 
 
 
14.30 De digitale nalatenschap
Steeds vaker krijgen we te maken met digitale nalatenschappen. Bij overlijden is het voor de nabestaanden niet eenvoudig te achterhalen op welke sites iemand zich geregistreerd had. En wat moet er gebeuren met die profielen als iemand er niet meer is? Voor de notaris is er een belangrijke rol weggelegd in het oplossen van deze problemen.
 
 
 
15.30 Innovatiepanel
Welke innovatieve ontwikkelingen zijn er voor het notariaat? 
THINNC, Van Brug AutomatiseringDevoon en INnotar vertellen over hun producten en diensten die speciaal voor het notariaat zijn ontworpen.
 
 
 
16.10 De ongekende mogelijkheden van technologie en vage kennissen
Martijn Aslander, verkenner in de netwerk- en informatiesamenleving, spreekt over de netwerk- en informatiesamenleving, lifehacking (slimmer werken) en over waardedenken. De netwerksamenleving vraagt om sneller en efficiënter werken in een wereld waarin je moet concurreren met kennis. Dat kan met lifehacking en een goed netwerk. Informatie opsporen, organiseren, filteren en met anderen delen, op een zodanige manier dat je overzicht houdt. 

Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door Van Brug AutomatiseringDevoon en THINNC.

 
 

 
Doelgroep
Het congres is voor (kandidaat-)notarissen, klerken, paralegals, officemanagers, marketeers en communicatie-adviseurs. Door deelname kunnen 5 (management) PE-punten worden verdiend.
Uw investering: 399 euro.
 
Speciale congres-app
Scan de qr-code met een smartphone en u heeft alle informatie snel bij de hand.
 
Doe mee
Tijdens het congres kan er mee worden gepraat via sociale media. Twitter mee @KNBcongres en gebruik #KNBcongres. Of ga naar de LinkedIn-group KNB Cursussen & congressen.
 
 

 
Inschrijven
U kunt zich aanmelden voor het congres ‘De notaris in het digitale tijdperk’ via NotarisNet of per e-mail cursussen@knb.nl  

%d bloggers liken dit: