Misbruik door banken bij hypotheken dankzij tuchtrechterlijke uitspraak ?

De Telegraaf

 

 

 

 

Voor de Telegraaf heb ik een column geschreven waarin ik de mogelijkheid beschrijf dat banken misbruik gaan maken van een uitspraak van de notariƫle tuchtrechter.

De Consumentenbond heeft al gewaarschuwd dat banken de rente te hoog houden bij hypotheken. Mijn column geeft aan dat een (ongewenst ?) neveneffect van een uitspraak kan zijn dat je niet meer van de bank afkomt tenzij je boeterente betaald.

Ik hoop dat ik het mis heb, maar ben benieuwd naar de reacties.

U kunt de column hier nalezen.

 

Ernst Loendersloot, Kandidaat notaris te Maastricht

 

About Ernst Loendersloot

Ik ben Ernst Loendersloot en ik werk al jaren als kandidaat notaris in Maastricht. Ik wil internet en social media gebruiken om duidelijk te maken wat er allemaal speelt op een notariskantoor. Wat doen notarissen ? Waarom heb ik een notaris nodig ? Wat kan mijn notaris voor mij regelen ? Dat zijn een aantal van de vragen die ik wil beantwoorden. Graag zou ik ook weten met welke vragen u rondloopt. Zoekt u een notaris in de regio Zuid-Limburg (Maastricht, Bunde, Meerssen, Beek, Valkenburg, Berg en Terblijt, Gulpen, Margraten, Cadier en Keer, Gronsveld of Eijsden) dan ontvang ik u graag. Volg mij op: Facebook = Ernst Loendersloot (of NTRSNL of VAKNOTARIS) Twitter = Ernstloenderslo (of NTRSNL of VAKNOTARIS) LinkedIn = Ernst Loendersloot
This entry was posted in 00 Column De Telegraaf and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>